Minus & Plus

Ja e inte riktigt me vädergudarna i detta varannandags väder, kan de inte bara var typ 7 grader kallt å solsken hela vintern. Speciellt nu när de e så perfekt med snö!!! Jaja bara å gilla läget =)

Igår hade Frasse styrning på Bollnäs me Scudetto, å han gjorde de riktigt bra =) å de vart en andra placering!!! Ingela vart super glad, ja stod me henne under loppet å hihi ja de va riktigt kul. Första 500 gick på typ 16,2 å Ingelas kommentar – sexton!!!!! första 1000 gick 19 Ingela – jaa de va bättre, sen går Frasse på me Scudo å Ingela – Oj oj men Frasse!!! ojoj.. ojojoj  
Ja de va riktigt kul å kolla på hästen å höra hennes kommentarer å glädje =) Alltså de e bara så himla kul me trav!!!!!!!

Hicko va oxå me till travet för besök hos veterinären, inga glädje tjut där inte. En muskelskada så de blir fortsatt vila för henne. Och min önskan om att hon å jag skulle göra comeback på tävlingsbanorna igen är inte längre aktuellt. Ledsamt men jag är ändå väldigt glad att ja lyssnat på min magkänsla å verkligen kollat upp henne ordentligt!! Hon är ju alltid världens bästa Hicko oavsett =)

Idag blir de start för Monsun på Bergsåker, de ska återigen bli värdigt spännande. Och vi håller tummarna på att hans steg ska vara bättre nu me nya skoningen så han ej slår sej å galopperar. Så idag håller vi alla tummar åt Monster Monsun, de är verkligen hans tur nu!!!
Å syrran, Kim rider lopp idag. De va ett tag sen hon gjorde de, så vi håller tummarna för henne oxå!!! Å att de inte tar lika lång tid innan hon rider igen =)

 

Kommentera