Alice M.Brallis alltid i mitt hjärta

Det här är inlägget jag önskar att jag aldrig hade behövt skriva.
_FF42513

Igår va värsta dagen i mitt liv. Håller på att ge hästarna kväll, Brallan följer mej som en hund, alltid, men inte igår. Hon bara stod stilla. Ja anade att något var fel så ja hämtade ficklampa å började kolla henne, då ser ja hon står på tre ben, ja måste få in henne i stallet är första tanken. Ja förstår att de är nåt som verkligen inte är ok. Brallan å ja kämpar ihop å hoppar in till stallet på tre ben, ja måste vara stark, Brallan får ej tro att de är illa. Ja måste va stark.

Vi kommer så lång så vi kommer precis in på gången då ser ja att benet verkligen inte är ok. Ja har hunnit ringa Frasse som är påväg hem. Ja måste va stark för Brallans skull, måste va stark. Frasse kommer hem å vi har ringer på veterinären som är påväg, de känns som en evig väntan.

_FF42544De är så illa me Brallan att vi ej får in henne i någon box utan får stå och hålla henne mot väggen, frambenet kan hon ej stödja på och de är i onaturlig vinkel. Kerstin ( svärmor) är här å hjälper till så vi kan turas om å stödja henne. Jocke från stall Klacken är här, ovärderlig hjälp. Veterinären kommer och de är konstaterat att min vackraste Brallan i världen har brutit frambenet.

Olycka, hjärtesorg, hopplöshet, tomhet, sorg ja de finns verkligen inte ord för hur ont detta gör. Men vi hade ej något val mer än att låta Brallan få somna in, slippa ha ont. När hon föll så gick framknät sönder, de va en ohjälplig fraktur.

Tack gode gud att hon ej gick mer sönder vid skadetillfället. Det är tungt å de är tomt, tyst. Brallan gnäggar alltid så fort hon ser mej, kommer springande alltid när hon ser ja är påväg. Hon är alltid glad å de lyser om henne. Hon älskar å träna å bli pysslad med. Hon lägger alltig mulen mot min kind å står å myser, i hagen som inne. Hon älskar mej å ja älskar henne. Min bästaste bästa vän. Så de är me enorm sorg å tomhet som hon olyckligt lämnat oss.

Orättvisa och oförståelse, de är tomt, de är tyst. Men Brallan finns för alltid i våra hjärtan <3

Kommentera