En ny dag i morron

De har varit en tung period nu, då både hästar, hund och farfar lämnat oss. Mer än en gång man funderat på å bara skita i allt å ge upp. Men nej, jag är inte sån. Visst gråter ja å är lessen å saknar. Men de kommer ju alltid en ny dag.

Monsun har monte kvalat, felfritt. Me mej i sadeln, han va jätte fin å joggade en 38 tid 🙂 Frasse är på resande fot, så de e ja å Wille (hund) som håller ställningarna här hemma. Tränar hästarna å åker på trav. I tisdags va de start på Hagmyren för Jerva å Jill. Jerva kördes av syrran, å de skötte sej bra:-)  Jill Brodda me jan-Ove Olsen tog en 2;à placering, va jätte fin! Här är Kim å Jerva i värmningen i tisdags, de verkade va ett bra team ihop. I morron ska ekipaget ut igen fast på Romme, tufft väldigt väldigt tufft motstånd. Men vi går ut me måttot att trav är kul å får hon pengar är de super. Jerva är inte tagen alls från förra starten, hon busar leker å lever loppan som vanligt 🙂 Mys Jerva in action 😉

Jill å ja va ut i monte lopp där de dessvärre vart 5 omstarter å hon tappade gnistan, väldigt synd då hon va jätte fin i värmningen å de tre första omstarterna. Här är en bild från värmningen Soffi har varit på Solvalla å gjorde jätte bra prestation i långlopp. Lunchtrav samma dag Jill å ja monteade

Carmen va även hon på Solvalla förra onsdagen, en 5;e plats. Fina Carmen <3

Nu blir de ladda för morgondagen 

Kommentera