Teknikens under

ja de har vart dåligt me uppdateringar då ja bytt telen och glömt lösen. Men nu va de fixat, tack käre make för teknisksupport!!!

De har hänt en jäkla massa under sommarn å semestern!! Trav i massor 🙂

I tisdags va de start för Carmen å Jill i samma montelopp. Tre omstarter å Carmen tog nog lite mycke på krafterna i dessa, men drog iaf iväg i starten och de vart för tufft så hon blev trött. Bara leta nytt lopp. Jill reds av Jennifer Persson, en ruskigt bra ryttare tycker ja. En ödmjuk tjej som man verkligen har förtroende för! Hon å Jill tog en sjunde plats.  

  Har fått bilder på Monsters Ink som är på inkörning. Tycker han är ruskigt snygg. Hör kommer några bilder på han. 

   
 
I morron rider ja lopp på Östersund. På Vinn Kosing som ha fick kvala för ett par veckor sedan. En fin kille som de ska bli jätte spännande å få rida i lopp. Vi har spår 1 på start, de känns riktigt bra. Med i loppet är Krusen som i fredags vart 3a på Bollnäs travet i sulkylopp på 23;4 bakom Tekno Odin. Så håll tummarna att vi sköter oss i morron både ja å Kosing å att vi får me oss kosing hem 😉 

 bilden är från kvalet 🙂

Kommentera