Måndag. 

Trögstartad idag vill ja lova, men måndagar brukar va sega dagar innan man känner sej me i matchen igen. 

Helgen va iaf grym!! Fredag red ja monte lopp på Vinn Kosing, han har inte startat på länge så han saknade lite fart i benen å gillade inte när gruset stänkte i ansiktet på han. Men avslutade jätte bra å han borde gå framåt me loppet. Fin häst me mycke personlighet å kul å rida. 

Pappa å farmor va upp å hälsa på en blixt visit, första gången farmor hälsar på:-) verkligen jätte kul!!! Syrran kom självklart hon oxå å hon stanna kvar på lördag så vi va ut me Jill å Carmen. Jill va lite seg men positiv å dö cool medans Carmen va hoppig studsig å jäkligt framåt. Så olika de kan kännas efter lopp.  

 Ingen stress på Jillpan ens när Carmen energiskt knallade från henne. C är hemma en light verson av hur hon e i monte loppen:-) finns bara en väg å de e framåt! 

Monsun å Soffi fick sej en genomkörare i klätterbacken. Ja på Monsun å svärmor på Soffi. Monsun va spänstig å fin, jobbar bra både upp å ner, lika så Soffi har en bra teknik i backen, så de jobbar bra från första till sista backen. Nöjda i kropp å knopp efteråt. Fast ja tror svärmor va nöjdast 🙂 

Söndag va de Lilliths tur å kämpa på i backar, hon e förmodligen den absolut snällaste häst ja träffat på. Stensäker i alla lägen. Så för å få extra träning för mej vart de montesadeln, så ja fick jobba oxå:-) hon jobbade riktigt bra me tanke på va lite klättrad hon e under sadel så de kommer de bli mera av. Frasse körde Nåja på kvällen när ja åkt på jobbet, hon kändes sådära äckligt bra i vanlig ordning.  

Nu blir de en vecka på asfaltjobb innan de blir hem till livet igen 🙂

 

Kommentera