Roadtripp monte & Inken

I lördags vart de roadtripp till Rommetravet me syrran! Fasen va vi har kul å rockar loss när vi e ut på tur. Ut på tur aldrig sur 🙂

I monte loppet gick de inte så bra, vart fel i starten sen kom vi aldrig in i matchen. Såg ju på förhand ut som vi skulle kunnat gjort bra ifrån oss men tyvärr vart de inte så. Efter loppet kuskade vi vidare till Smedjebacken hem till Tanja å Pjächan. Där bor Monsters Ink, på bete å inkörning.  

 Han är så fin å ja e stolt så ja dör över denna varelse!!  

 Inför helgen står de monte å trav på schemat. Nåja startar i stoderby på Bjerke -Oslo på söndag, otroligt läcker häst och otroligt läckert att vi har häst ut där. Carmen å ja ska ut på Dannero i monte lopp. 1660m spår 10 distansen är bra å inga konstigheter me spåret, hon känns stark å laddad i träning. Hoppas hon kan få ett bra lopp å va lite cool i början. Jill ska ut i sulky lopp me Daniel Selin bakom, hon har tränat bra i pullert så hoppas hon fått lite mera klipp å vilja! 

 Måndag då e de Rättvik på tur, Soffi och Monsun. Soffi va vi jätte nöjda me i förra loppet då hon va 4;à så vi hoppas på bra placering för henne. Monsun å ja ska ut i monte loppet, flera bra monte hästar är de så lite utrustnings skifte å noll galopp så ska han va bra med. I förra loppet kändes han jätte fin å cool så han bör ha gått framåt med loppet!! 

Sjukt kul me trav-så mycke känsla 🙂

Kommentera