Vinna lite kosing?!

I fredags va ja å monsun monte SM 2;a å nej ja har inte riktigt fattat de än 🙂 helt galet kul!!!  

 Han tog loppet jättebra, pigg å nöjd med livet dagen efter. Killen kan han <3

Lördagen bjöd på shopping, go mat, tatuering, hästsnack och rödvin. Tatueringen vart en svala på halsen, så nu har ja en på var sida 🙂 

 Söndag vart de premiär rida på Finnskog Nåja, inga konstigheter me den damen. De va bara sadla å hoppa upp! Kanon snäll å verka tycka de va kul, tur de för de blir en del jobba under sadel framöver för damen 🙂  

 Vi fick me oss sällskap på turen av Frasse å Lillith. Inte så ofta Frasse rider, men han gör de 😉 

 
Nu är de jobbvecka så då ligger ja borta, men bara utanför Bollnäs så då har nya möjligheter öppnats. Ikväll rider ja ett banjobb på Carmen, de hade inte kunnat ske om ja va längre bort. Så de känns så himla bra!!!!! 

På lördag är de monte start igen, denna uppsittning på Vinn Kosing. De är femton hästar till start, vi startar ensam på 2160m har tre hästar framför. Många bra hästar är de så de är bara å sikta på å ta sej iväg fort felfritt å kämpa!!! 

 (Kosing i monte kvalet)

Kommentera