Carma

Igår red ja ett lättare banjobb på Carmen, som skötte sej galant. 

Lyckades me å få med bara vänster skydd till bakbenen, så ja gjorde en chansning å red me enbart ett vänster skydd. När hon kom till oss så kunde hon inte ens gå motion utan å ha skydd för å inte slå sej (blodig) men hon har byggt upp sej jättebra och ja ridtränar henne aldrig me skydd hemma, mer än när hon går för vagn å intervaller. Va lite fundersam hur de skulle gå igår, men vi kom in å Carmen hade inte en skråma å travade jättebra!! Verkligen ett kvitto på att de man trott på har gett resultat!!!  

 Hon är en riktig livsnjutare min fina ”lilla” Carmalus <3

Själv är ja inne i en makrill period-bara längtar efter firren. Knäppt?! Kanske, men galet gott. Å de går inte me va som helst, måste vara norsk makrill -stabbur-makrell. Tur pappa jobbar i Norge å gett mej ett gediget förråd 🙂 

 

Kommentera