Tillbaka till Värmland 

Igår va de Gävletravet å montelopp för mej å Vinn Kosing, men de vart ingen kosing. Tufft lopp som tusan så galoppen vi tog varvet kvar gjorde att våra chanser till en peng försvann, hamnade för långt efter resten av fältet så ja valde att rida ut.  

 Men pris i å vara fin de får han Kosingen!! 

Moas Jerva Li som vi köpte av Mats å Anne-Li, Säffle-Värmland för ca 2år sen. Henne är vi påväg tillbaka med idag, betäckt och dräktig med Monster Monsun. Vi har haft två roliga år ihop me Jerva, hon är en stark personlighet me mycket vilja. Därför vi valde å betäcka henne, viljan att springa fort var lite större än benen räckte till. Så vi hoppas att ett föl å paus från jobb å travbanor ska få damen att coola ner sej. Fast denna gång hemma i Värmland hos ”mamma å pappa”.  

 

Kommentera