Wången avelsvärdering & starter

Tidig morron å vi är tankade, lastade, packade å på g mot Wången-Östersund. De e dags för Monsuns andra försök till att bli avelshingst. Förra gången föll de på att han hade tillräckliga prestationer men för få segrar enl avelsnämnden. Så nu hoppas vi att vi kommer med ett bättre bagage så vårat Monster blir godkänt  

 I dagarna två pågår värderingen. Vi avslutar fredag kvällen me start på Östersundtravet. Monster Monsun ut i lopp 1 montelopp, startar med spår 1 på 2160m. Hoppas han tycker de är lika kul som sist så kommer vi göra bra ifrån oss. Senare under kvällen, lopp3 startar Lillith. Hon har oxå spår 1 fast bakom bilen-Daniel Selin i jänkarn, hon verkar tagit förra fredagens lopp bra å verkar ha piggnat till.  

 Selin å Lillith är bekanta sen tidigare, här i somras me montesadeln. 

Lördag styr vi kosan till Bergsåker me Jill å Soffi. Soffi å ja ska ut i hennes första montelopp, spår 1 på 2160m i kvalet va hon fin å vekade tycka om de, så de ska bli spännande å se hur hon är på lördag.  

 Jillpan får Selin bakom, de två har kommit bra överens i tidigare lopp, vi hoppas på duon igen. Lopp 5 spår 8, tufft spår så vi siktar iaf på att de blir en peng me hem. 

 

Kommentera