Prestera mera?!

Monster Monsun, vilken kille han är!!! Tyvärr inte godkänd på avelsvärderingen, men han sköter sej till 100% på visning å proverna-utan anmärkningar!  

 Stolt så ja spricker över denna varelse. Han är våran kompis, vän å familjemedlem. Han ställer alltid upp å presterar sitt bästa, han har varit ut bland de tuffaste hästarna som oftast. Visst har de blivit galopper-men han presterar sjukt bra prestationer gång på gång. Visst har de gjort seger å plats % låg. Mycket kan man säga men å påstå att han har för dåliga prestationer då vet inte jag vad som är att prestera. 

Fredag kväll Östersund, Monsun i monteloppet. Innerspåren var inte till hans fördel fick inte riktigt fäste å vart en galopp, därefter valde ja tredjespår å från att ha varit sist så slutade vi på en tredjeplats som skjutna ur en kanon!! 

  Lillith gjorde även hon ett bra lopp å sprang på bra hela loppet!! De hamnade på en fjärdeplats å vi är nöjda!  
 Jillpan å Soffi va på Bergsåker på lördag. Soffi ryckte vi framskorna på vilket inte alls vart bra, vart lite ömfotad å ville inte alls. Väldigt synd att de blev så för hon visade i kvalet att hon tyckte de v kul me monten. 
Jill öppnade ruskigt bra å va onödigt pigg å framåt, tyvärr räckte de ej till pengar när hon in på upploppet tyckte att hon hade sprungit tillräckligt. Men vi ser de som att hon kommer gå framåt med loppet då hon återhämtade sej fort! 

   
I morron är de anmälan för Carmen, vi e taggade uppöveröronen så håll tummarna att hon kommer med!!!  

#montesåklart 

 

Kommentera